Úplněk a pátek třináctého :-)

13.06.2014 11:00

 

Dnes mi přistál na Fb krásný příspěvek od Igora Chauna. S radostí jej předávám na stránečky a přeji krásný a citlivý den :-)

...........----------..........

Přátelé, zdravím a přeju krásný den. Je pátek 13. a navíc měsíc v úplňku, je tedy dnešek mimořádnou příležitostí k věcem citlivým a duchovním... Buďme připravení, ale i ostražití... Naposledy byla tato konstelace v roce 2000 a příště bude až v roce 2049. O každém úplňku dochází k otevření bran světů, propojení mnoha rovin a komunikace s „nadpřirozenými“ bytostmi je tedy lehčí.


Šamanka Markéta Švarcová o dnešním dni píše:

"Tajemná moc úplňku společně s magickým pátkem třináctého, tvoří mocnou dvojici. Z astrologického pohledu nebude tento den také zrovna poklidným. Luna vstupuje do Střelce a zároveň bude působit neblahá opozice mezi Venuší v Býku a Saturnem ve Štíru. Dá se proto očekávat, že citliví jedinci budou poněkud vydráždění a budou unáhleně reagovat. Může nastat dusno ve vztazích a mohou vzniknout četná nedorozumění. Chystá se třaskavá směs idealistického bláznovství, zbrklosti a současně panika a strach ze ztráty jistot. Vlivu planet se nevyhnou především ženy, ale i muži mohou pociťovat zvýšenou agresivitu.
A dá se tento náročný den nějak využít v náš prospěch?
Tento den bude přát cestování, zvlášť tomu astrálnímu. A tak chceme-li se setkat s bytostmi z jiných světů, máme ojedinělou příležitost navázat zcela novou netušenou komunikaci. Také je dobré čarovat na lásku a na ženskou sílu vůbec. Citliví jedinci by však měli být opatrní, aby se v tento den zcela neodtrhli od reality."

 

No a to my jsme, citliví lidé., tak buďme opatrní, ale i RADOSTNÍ! Já jdu sázet stromky... Uf!

Fotka uživatele Igor Chaun