Poselství - Vše pro lásku

16.11.2014 22:18

Na mé oblíbené webové stránce www.nakridlechandelu.cz jsem našla tento krásný článek. Ať přinese klid a mír i do Vašich srdcí a duší :-)

 

Toto je poselství pro všechny lidi, kteří věří v dobro a lásku.

Vše pro lásku …

Všechno co se vám v životě děje, se děje pro to, aby vás otevřelo lásce. Všechny dobré i špatné dny, všechny lehké, těžší i ty těžké, dalo by se říci osudové okamžiky. Všechno vás má otevřít nejhlubší formě lásky.

Lásce k sobě samým, lásce ke svým bližním - přátelům, rodině, známým, i lásce ke svým nepřátelům. Lidem, kteří vám v životě pomohli i lidem, kteří vás potopili, pošpinili, ublížili vám nebo vám jen nepřejí nic dobrého.

Každý, koho na své životní cestě potkáme, je naším učitelem, který vás pomáhá otevírat lásce a nejlepším učitelem je ten, kdo vám staví obtížné překážky. Překážky, k jejichž překonání musíte sahat až na dno svých sil. Překážky, které vás nutí chovat se jinak, než jste byli dosud zvyklí. Překážky, při kterých padáte na zem, a které vás zároveň nutí zase vstát a jít dál.

VŠE PRO LÁSKU – spojení těchto tří slov je názvem a textem jedné z písniček Bryana Adamse - All For Love. A tato slova i myšlenka jsou součástí života každého z vás.

Proč lidé bojují, proč jsou války? Protože mezi lidmi není dostatek lásky.

Proč se rodí tolik nemocných dětí? Proč každým rokem stoupá počet lidí s nádorovým onemocněním? Proč jsme národem zamračených Čechů? Proč úsměv, dobré a láskyplné slovo vymizely z našich rodin a společnosti?

Otevřeme se lásce. Otevřete svá srdce a nechte proudit lásku skrze vás.

A pak se stane to, že všechno zlé vaším otevřeným srdcem od sebe odeženete. Nevraživí lidé se vrátí tam, kde bude energie zla a dobří a laskaví lidé budou žít ve zdravém prostředí.

Nehledejme cestu k životní spokojenosti podepisováním petic proti různým skupinám lidí. Co vysíláme, to se k nám vrátí. Pomlouvání a další nevraživé způsoby podporují zlo kolem nás.

Zahrňte energií lásky své okolí, věřte v dobro a dobro se k vám vrátí.

A pamatujte – LÁSKA je lék. Láska je lékem na všechny bolesti, chmury, neduhy a nemoci. Láska je lékem na zlobu, hněv i nenávist.

LÁSKA JE LÉK.

Posílám lásku do celé vaší krásné země a prosím, probuďte se, otevřete oči a žijte v lásce.

Sděleno automatickým písmem, channeling, dne 5.9.2014

S láskou Ilona Jílková

 

Zdroj: https://www.nakridlechandelu.cz/je-krasne-byti-zenou/poselstvi-vse-pro-lasku