Léčení s Archandělem Rafaelem

28.06.2014 20:11

 

Asi každý z nás zažil nebo zažívá situaci, kdy mu je ouvej a zdá se mu, že už mu může pomoci jen zázrak. A v takových chvílích se obrací k jakési vyšší síle, i když v ní, "za normálních okolností", nevěří.

 

(Nejen) pro tyto případy tady mám nádhernou, léčivou modlitbu k jednomu z Archandělů. Jmenuje se Archanděl Rafael - Božský lékař.  

 

„Milý Archanděli Rafaeli, otevírám Ti nyní svou mysl a své srdce a prosím Tě, abys mě naplnil vírou, nadějí a štěstím. Napomoz mi, prosím, k pocitu bezpečí a jistoty, co se týká mého současného i budoucího života. Pomoz mi, prosím, abych se dokázal/a oprostit od neochoty odpustit a od hněvu vzniklého v minulosti. Dej, ať jasně vidím různé možnosti řešení. Pomoz, prosím, mé mysli a mým emocím, aby byly zdravé po všech stránkách. Děkuji Ti"

 

Pokud chceme požádat o vyléčení blízké osoby, můžeme zvolit, například, tuto modlitbu: 

 

„Milý Archanděli Rafaeli, prosím, pomoz (jméno osoby) s (popište zdravotní problém). Děkuji Ti, že nám dáváš víru, naději a důvěru v to, že se vše děje podle dokonalého Božího řádu. Děkuji Ti za jasné vedení tam, kde musíme k tomuto uzdravení sami přispět svými činy."

Přeji všechno nejlepší,

Marcela