Andělská karta pro tento den vytažená pro tyto stránky

16.04.2014 10:01

Buďte ochotni odpustit

Buďte ochotni odpustit

 

Požádejte anděly, aby očistili vaši mysl a tělo od bolesti a nahradili ji vnitřním mírem.

Andělé se vám snaží pomoci s vaší záležitostí tak, že vás vybízejí, abyste vyléčili hněv, který souvisí s vašimi minulými zkušenostmi a vztahy. Tento nastřádaný hněv se stal překážkou při manifestaci neboli uskutečňování vašich tužeb, ale také magnetem, který k vám přitahuje situace s podobnou negativní vibrací. Toto poselství je velmi důležité a řešení vám přinese vaše ochota odpustit. Nemusíte prominout činy, které se ve vaší minulosti vyskytly. Musíte být jednoduše svolní a ochotní umožnit andělům, aby vám pomohli odstranit z vašeho srdce a mysli jed, který je zaplaví, jestliže člověk není ochoten odpustit. Z tohoto hlediska vyměňujete bolest za vnitřní mír. S odpuštěním se vám navrátí vyrovnaná mysl, obnoví se vaše energie a schopnost soustředění.

 

JAK POSTUPOVAT

Na klidném místě nebo při usínání vyslovte následující slova, ať už nahlas nebo v duchu (andělé slyší vaše myšlenky):
„Volám tě, archanděli Rafaeli. Jsem připraven/a odpustit (jméno osoby, organizace nebo situace) a očistit své fyzické, duševní i citové tělo od všeho nastřádaného hněvu. Jsem ochoten/na oprostit se od bolesti výměnou za vnitřní mír."
Poté zhluboka vdechujte i vydechujte, čímž se otevřete Rafaelovu milujícímu a mocnému očistnému procesu. Tento postup opakujte, kdykoli shledáte, že začínáte znovu pociťovat hněv nebo zlost.

 

Zdroj: www.nakridlechandelu.cz