Ahinsá - neubližování

10.11.2013 10:25

Potkal mě nádherný článek, který přišel opět v ten správný čas :)

Autorkou je Lucie Ioannah Poláková a odkaz na její webové stránky je www.astroporadna.com. S velkou vděčností tento článek předávám dál a děkuji Lucince za něj :)

Ahinsá - neubližování

Život na Zemi je podmíněn tím, že budeme respektovat duši každičké bytosti, která se zde nachází. Každý je jedinečný a každý zde má své místo, svou úlohu a je buňkou celého živého organismu, kterým je Vesmír. Ta dokonalost a soulad celého stvoření jsou až neskutečné, protože vše do sebe zapadá právě tak, jak má, náhody neexistují a vám se dostává vždy to, co právě vyzařujete. To, čím JSTE, to si zároveň přitahujete do života podle zákona rezonance. Tímto způsobem si každý přitahuje podobné a zároveň šíří svou energii do prostoru. Vy jste svým vlastním prostorem a Vy jste ti, kteří tvoří svět. Myšlenka je silnější nežli atomové jádro (P. Gargajev - fyzik), proto buďte velmi opatrní se svými přáními. Splní se Vám totiž naprosto vše, po čem toužíte, avšak některá přání až v příštích životech, jakmile budou pro ně vytvořeny podmínky. To už ale může být všechno jinak!

Žijte v radosti a spokojenosti s tím, co je, protože to je Váš svět. Vy jste si ho vytvořili a dokážete ho i změnit. Jste pány svého osudu. Dopřejte totéž i ostatním, respektujte jejich svobodu a právo na to, žít podle nejlepšího vědomí a svědomí.

Takto bude celý svět v harmonii a vše bude plynout v nekonečném Vědomí podle vyšších principů. Tak, jak má. V tom velikém Tichu, které je podstatou všeho živého.